top of page
Gerda-Tex.jpg

Trimsalon Haar en Hond

In februari 2012 opende ik mijn trimsalon Haar en Hond in Maarn. 

 

Sinds de opening hebben veel hondeneigenaren hun weg naar mijn salon gevonden. Mijn inmiddels grote klantenkring heb ik vooral te danken aan mond-tot-mond reclame. Eerlijk is eerlijk, dit is iets waar ik in het begin niet op had durven hopen.

 

Met een goedlopende salon wordt mij soms ook gevraagd wat mij onderscheidt van andere trimsters.

In mijn ogen is de eerste indruk van groot belang; klantvriendelijkheid aan de telefoon. Daarna luister ik altijd goed naar de wensen van de klant. Ik werk hard om deze wensen te realiseren. Maar wat voor mij van veel meer waarde is, is dat de klant weet dat ik het welzijn van hun hond als prioriteit beschouw. 

Zo kan het zijn dat er tijdens een behandeling blijkt dat ik uw wensen toch niet kan uitvoeren of er iets anders met uw hond aan de hand is. Dan neem ik alsnog contact op met de eigenaar om in overleg de trimbehandeling aan te passen. Zo kunnen wij het voor de hond zo aangenaam mogelijk te maken. 

Daarnaast ben ik ook de enige die in de salon aanwezig is. Dit is iets wat veel klanten, maar vooral de honden, erg fijn vinden. Het zorgt voor minimale prikkels waardoor de honden rustig blijven en z.s.m. weer met hun baasje mee naar huis kunnen gaan. 

 

Belt u mij gerust voor een afspraak of eventueel een kennismakingsbezoek.

 

Ik ontvang u en uw hond graag.

Gerda Leenstra-van Laar

bottom of page